Till toppen

Chokoladää og röööe vin

I fredags när vi var ute och åt på en fantastiskt god fonduerestaurang så gjorde jag det stora misstaget att jag lät min handväska övernatta. Att hålla koll så att man får med sig både barn och man hem var tydligen tillräckligt för att jag skulle lyckas glömma handväskan med plånboken i. Är inte så van att ens ha med mig en handväska längre då jag har skötväskan överallt. Men skickligt nog så lyckades den alltså bli kvarlämnad. Det jobbiga var att restaurangen inte öppnade förrän 16 dagen efter och Emil hade ju planer på att ta med mig till Danmark. Det finns ju tydliga regler om att man inte kan åka mellan Danmark och Sverige om man inte har legetimation. Men vi tog en chansning och köpte varsin biljett och ställde oss i kön. Som tur var så var kaptenen så snäll så han släpte på mig ändå. Eller jag fattade inte ett ord av vad han sa då han var dansk. Men då han inte jagade efter mig så tog jag det som att allt var ok. 
 
 
Först gick vi runt på stan och shoppade lite småprylar innan vi gick och satte oss på en uteservering. Alltså fy fasen va gött med soool! Längtar sååå tills våren kommer ordentligt så man kan sitta ute mer. Efter att vi avverkat några timmar i Danmark var det dags att ta sig hem och frågan var nu om det skulle gå. På svenska sidan kan polisen bara slå i registret och se att jag är jag. Men det går ju inte på danska sidan. Jag började planera hur jag dramatiskt skulle säga "Men min dotter på 4 månader behöver ammas och hur ska hon få i sig mat om inte jag kommer hem igen". Eller skulle jag slänga fram charmen och flörta lite på danska? "Chockoladää, gröööt, pommfriiidas, röööe vin". Men tror ni inte att vi har turen att det är samma kapten som kör båten fortfarande så lyckades få hänga med hem till Sverige utan att behöva visa leg. YAYYY!  
 
 
Denna helgen har Emil verkligen skämt bort mig. Har känt mig som en prinsessa! Älskar att han är så förbaskat romantisk som bara drar iväg mig på äventyr såhär. Och om ni undrar vart Jolie var så hängde hon med sin faster och sin kusin i ängelholm. 
0 kommentarer